fredag 19 september 2014

Information från Gripsholmsskolan

Uppdateringar på hemsidan


Fotografier på personalen
Det som kan vara trevligt att se är fotografi på oss som jobbar på skolan, lärare och eftisledare/stödpersoner. Kökspersonalen, lokalvårdare och vaktmästare finner du under kontakt övrig personal. Skolsköterskan Siw, skolläkare Holger och samtalsstöd med Lottie finner du på kontakt skolhälsovården. Några bilder saknas ännu, men det är på gång.

Bloggar
Vårt sätt att dokumentera och visa för omvärlden vad som händer på skolan är att vi skriver en hel del bloggar. Här kan du se alla de bloggar som skrivs på Gripsholmsskolan.

Skolans policy under fliken "Om skolan"
Där har vi uppdaterat en ansvarsfördelning där du kan läsa om hur vi från skolans sida ser på ansvarsfördelningen av skolan-eleven-hemmet
Vi är mån om ett gott samarbete med slottet eftersom vår skola befinner sig på kunglig mark. Här har vi gjort en manual för lärarna, vad de behöver känna till vid undervisning i bl.a. Hjorthagen.

Styrdokument under fliken Om skolan 
En av skolans profiler är Heartware. I våras utarbetades en läroplan i Heartware.

Aktuellt och händelsekalendern
Vi vill att föräldrarna ständigt håller sig uppdaterade genom att läsa Aktuellt-sidan och se aktuella datum i Händelsekalendern. Där skriver vi från expeditionen alltid in viktiga händelser. Vi skickar i princip aldrig ut mejl eller papper utan vi ber föräldrarna att hålla dig uppdaterade med att läsa denna sida. Du kan med fördel ha Aktuellt-sidan som favorit. 

Vårt mål är att hemsidan ständigt ska uppdateras och att den ska innehålla korrekt information. 
Vänligen hör av dig ifall du stöter på problem eller ser felaktigheter! 
Hälsningar Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar